Marketingtételek

Tételek a reklám- és marketingmenedzser képzéshez

Ki írja a blogot?

Ki írja a blogot?

A blogot én írtam 2007-ben, Sebestyén Anna. Segített az akkori hagyományos marketinges tanulnivalók rendszerezésében. Ha te is marketinget tanulsz, akkor szerintem az egyik legjobb tanulási módszer, ha blogban összesíted, amit tanulsz. Ez a blog még akkor készült, amikor a marketingvizsgákra készültem. Remélem Te is tudod hasznosítani az itt egybegyűjtött tételeket.

Másrészt ha marketinges pályára készülsz, akkor semmiképp nem hagyhatod ki az online marketinget (a hagyományos bannereken messze túl: keresőmarketing, vírusmarketing, videomarketing, blogmarketing, feed marketing, szociális média marketing közösségi hálózatokon, mobilmarketing, stb. stb. és mindezekhez webanalitika). A Szárnyas fejvadászban vagy a Különvélemény c. filmben látott testreszabott digitális marketing már itt van – érdemes az online marketingbe minél hamarabb beszállni! Minden – előbb-utóbb – kapcsolódik a webhez, a TV reklámok, a plakátok és poszterek, a mobil tartalmak, ésatöbbi. Ugorj fejest. :)

Egyébként jelenleg a Distinct Dialogs keresőmarketing (PPC, SEO) és webanalitikai ügynökséget vezetem, amerikai és természetesen magyar ügyfeleink vannak.

Néhányan kérdezik, hogy hogy szereztem amerikai ügyfeleket. 2 hónapig Kaliforniában voltam ill. a Katrina hurrikán után egy évig New Orleans-ban (Louisiana, USA) dolgoztam szabadúszó online marketing tanácsadóként, ill. a Fabre Smith & Coco amerikai online marketing ügynökségnél cégnél voltam Senior Account Strategist, azt megelőzően a hazai piacvezető keresőmarketing ügynökségnél dolgoztam mint vezető tanácsadó (Arcanian Consulting, később Arcus Search az Arcus Interactive csoport tagjaként).

Itt érhetsz el: annasebestyen [@] gmail.com. Szívesen segítek cégeknek, ill. kutatásokban, tanulmányokban, szemináriumokon. Eddig több mint 60 diák, szakdolgozatot író keresett fel.

Marketing gyakornok – ha gyakornoki munkát szeretnél vállalni, akkor szintén a fenti email címen tudsz jelentkezni.


5 hozzászólás a “Ki írja a blogot?”

 1. András said

  Kedves Anna!

  Örömmel olvasgatom a blogodat. Sok érdekes dolog található rajta. Honnan sikerült ilyen jól összegyűjtögeti az anyagokat?

  További sok sikert és kitartást kívánok Neked:)

  András

 2. BizBigyó said

  Köszönöm szépen. Annak idején megpróbáltam kidolgozni néhány tételt – és ennyit sikerült. Azóta remélem, segített néhány embernek.

 3. Kasza Zsolt said

  Kedves Anna!
  Amikor a New Orleans-ban élekhez értem még nem voltam biztos ,de a marketing menedzser Trainex-nél már tudtam, hogy mi már ismerjük egymást. Egyébként a marketing menedzser képzés megszűnt már és a marketing ügyintéző képzés is új modulrendszerű 2007 óta. írj Ha tudok segíteni azért ha nem akkor csak azért hogy mi van veled Szia Kasza Zsolt

 4. Kedves Anna!

  Remélem továbbra is ilyen szinte tökéletes anyagokkal lepsz meg minket.

  Kicsi a világ épp böngészgettem amikor az oldaladra bukkantam. Az érdekessége, – már ha gondolhatok ilyet – hogy épp az Optimusz Kft.-nél dolgozom már több éve.

  Sok sikert, és kellemes ünnepeket.

  Török Mária

 5. BizBigyó said

  Köszönöm, hogy idelátogattatok a blogra. :)
  Reméljük, egyre több jobb marketinges lesz Magyarországon és egyre több KKV lesz, ahol felismerik a marketing szükségességét. Zsolt, köszönöm az órákat. :)
  Mária, jó munkát, sok sikert Neked is!
  Anna

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: